Home > Recepten

Kipkarbonades met lente-ui en champignons

4 kipkarbonades zonder vel

zout

peper

McCormick Thaise Vijfkruidenpoeder

2 lepels olie/bakboter

2 bosjes lente-ui

1/2 bos wortelen

1 bakje grotchampignons

150 ml kipbouillon

1 lepel aardappelmeel

2 lepels droge sherry

1 lepel lichte sojasaus

peterselie
  • Omschrijving recept: Kipgerechten; Fusion

Bereiding

Kruid de kip met zout, peper en vijfkruidenpoeder. Bak in boter/olie goudbruin.

Snij de lente-ui en wortel in kleine stukjes en de champignons in kwarten, schep dit bij de kip en kort bakken. Roer de kipbouillon erbij en laat 10 minuten afgedekt stoven.

Bind met een mengsel van aardappelmeel, sherry en sojasaus en bestrooien met peterselie.

Notities

Lekker met mie.