Taco's met kip |
|
350 g fijngesneden gekookte kip 1/2 gesnipperd ui 1 lepel boter 1 lepel olijfolie 1 theelepel knoflookpoeder 12 tacoschelpen 1 avocado in schijfjes 1 bos radijs in schijfjes 1 kleine pot tacosaus 1 kleine pot hete tacosaus 1 bekertje zure room |
|
BereidingFruit de ui in de olie en boter, niet bruin laten worden. Roer er de stukjes kip, tacosaus, 1/2 theelepel zout en 1/4 theelepel knoflookpoeder door. Laat even zonder deksel sudderen.Houd het gerecht onder af en toe roeren ± 15 minuten warm en verwarm intussen de oven op 175°C. Leg de tacoschelpen op de bakplaat en laat ze in 5-10 minuten mooi bruin worden. Roer de zure room door het kipmengsel en vul hiermee de tacoschelpen. Garneer met de schijfjes avocado en radijs. Strijk er wat hete tacosaus over. |
Home > Recepten