Hsia jou p'a hsien ku (krab met champignons) |
|
3 lepels magere kippenbouillon 1 theelepel suiker 1/2 theelepel ve-tsin 2 lepels droge sherry 1/2 theelepel zwarte peper 1 lepel sojasaus 1 theelepel zwarte boontjes gefermenteerd 1 teen knoflook gemberwortel 1 uitje 300 g krab uit blik 300 g champignons |
|
BereidingRoer 3 lepels magere kipbouillon, 1 theel. suiker, ½ theel. ve-tsin, 2 lepels droge sherry, ½ theel. zwarte peper en 1 lepel sojasaus door elkaar.Week 1 theel. gefermenteerde zwarte boontjes 10 minuten in koud water. Fruit 1 teen knoflook, gemberwortel, 1 uitje en de boontjes enkele tellen in hete olie en voeg 300 g uitgelekte krab in blik toe. Bak 1 minuut en haal van het vuur. Bak 300 g plakjes champignons en doe bij de krab. Doe weer op het vuur, doe het bouillonmengsel erbij en sudder 2 minuten. |
Home > Recepten