Kabeljauw en garnalen in Mexicaanse saus |
|
1 ui 2 teentjes knoflook 1 lepel gesneden jalapeñopeper 500 g tomaten 2 lepels olie 1 lepel Mexicaanse kruidenmix 1/2 lepel tijm 200 g kabeljauwfilet 100 g grote Noordzeegarnalen zout peper |
|
BereidingPel de ui en de teentjes knoflook.Hak de ui, de knoflook en de pepers fijn. Ontvel de tomaten, halveer ze, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees klein. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui, de knoflook en de pepers even aan. Voeg de tomaten, de Mexicaanse kruidenmix en de tijm toe en laat het geheel ± 6 minuten zachtjes sudderen. Snijd de kabeljauw in stukken en schep die met de garnalen door de saus. Laat de kabeljauw in ± 7 minuten in de saus gaar worden. NotitiesLekker met witte & wilde rijst en gesmoorde maïs met ui. |
Home > Recepten