Zeebanket van de barbecue |
|
2 gesnipperde uien 2 teentjes knoflook 1 blik tomaat in stukjes 3 lepels peterselie 2 theelepels tijm 1 laurierblad 1 stukje sinaasappelschil 500 g kabeljauwfilet in stukken 100 g noorse garnalen 100 g grote Chinese garnalen 100 g gare mosselen olijfolie 1 dl visbouillon zout peper |
|
BereidingBekleed de bodem van een aluminium grillschaal met een extra dubbelgevouwen vel aluminiumfolie en doe de ui, knoflook, tomaat, 1 eetlepel peterselie, tijm, het laurierblad en het stukje sinaasappelschil erin.Leg hier bovenop de stukken kabeljauwfilet, garnalen en mosselen en besprenkel met de olijfolie en visbouillon en strooi er wat zout en versgemalen peper over. Bedek de grillschaal met aluminiumfolie, plaats de schaal op het rooster boven een gloeiendheet vuur en laat ± 15 minuten koken. Leg op elk voorverwarmd soepbord wat stukjes stokbrood en schenk het kokendhete zeebanket erover. Garneer met de rest van de peterselie. |
Home > Recepten