Home > Recepten

Biefstuk met ham

4 biefstukjes

versgemalen peper

40 g boter

2 teentjes knoflook

4 plakken rauwe ham

4 laurierblaadjes

zout

1 dl droge witte wijn
  • Omschrijving recept: Rundvleesgerechten; Varkensvleesgerechten; Italiaans
  • Bron: Carola Thomas

Bereiding

Wrijf de biefstukjes in met peper. Verhit de boter in een koekenpan. Bak de biefstukjes in 2-3 minuten aan één kant bruin.

Keer de biefstukjes. Pers de teentjes knoflook erboven uit. Leg op elk biefstukje een plak ham en een laurierblaadje en bak ze in nog ca. 2 minuten bruin en vanbinnen rosé.

Leg de biefstukjes op een voorverwarmde schaal. Strooi zout erover. Schenk de wijn bij het bakvet. Laat even inkoken en schenk de jus over de biefstukjes.

Notities

Lekker met gekookte aardappels en andijviesalade