Home > Recepten

Fricadeaurollade met appeltjes

750 g fricadeau in plat stuk

200 g saucijsjes zonder vel

1 lepel tijm

zout

peper

1 beschuit

2 lepels appelmoes

olie

1 prei in ringen

1 lepel knoflookpuree

1 lepel paprikapoeder

250 ml appelsap

250 ml water

1/2 bouillonblokje

1/2 dl room culinaire

2 geraspte appeltjes
  • Omschrijving recept: Varkensvleesgerechten
  • Bron: Wilma

Bereiding

Bestrijk het vlees met saucijsjesvlees, peterselie, tijm, zout, peper, beschuit en appelmoes.

Rol op en opbinden, bind ook enkele takjes tijm mee.

Bak rondom bruin in de olie, bak de prei, knoflookpuree en paprikapoeder mee.

Stoof in 1½ uur gaar met appelsap, water en bouillonblokje, room en geraspte appeltjes toe.