Kogelbiefstukjes, gegrillde gemarineerde |
|
4 kogelbiefstukjes 3 lepels olijfolie 1 teen knoflook 3 lepels rode wijn provençaalse kruiden Frans brood kruidenboter 1 courgette 100 g magere spekjes 1 blikje maïskorrels 2 a 3 lepels dressing |
|
Bereiding4 kogelbiefstukjes bestrijken met een mengsel van 3 eetlepels olijfolie, 1 teen knoflook en met 3 eetlepels rode wijn en ruim bestrooien met Provençaalse kruiden. Een uur afgedekt en koel wegzetten.De biefstukjes onder de voorverwarmde grill aan beide kanten 4 minuten roosteren. Frans brood in kwarten snijden, de snijvlakken dun bestrijken met kruidenboter en ook kort roosteren. Een salade maken van 1 kleine courgette in reepjes, 100 g zachtjes uitgebakken (uitgelekte) magere spekjes, 1 blikje maïskorrels en 2-3 eetlepels dressing. 4 kogelbiefstukjes bestrijken met een mengsel van 3 eetlepels olijfolie, 1 teen knoflook en met 3 eetlepels rode wijn en ruim bestrooien met Provençaalse kruiden. Een uur afgedekt en koel wegzetten. De biefstukjes onder de voorverwarmde grill aan beide kanten 4 minuten roosteren. Frans brood in kwarten snijden, de snijvlakken dun bestrijken met kruidenboter en ook kort roosteren. Een salade maken van 1 kleine courgette in reepjes, 100 g zachtjes uitgebakken (uitgelekte) magere spekjes, 1 blikje maïskorrels en 2-3 eetlepels dressing. NotitiesLekker met shasliksaus |
Home > Recepten