Gehakt Languedoc |
|
100 g kippenlever 100 g ontbijtspek 1 gesnipperd ui 100 g kleingesneden champignons 350 g gehakt halfomhalf 2 eieren 3 beschuiten 2 teentjes knoflook 1/2 theelepel sambal oelek 1/4 theelepel kawrijzaad 1 zakje escargotkruiden zout 1 lepel bloem melk 2 lepels room Pernod |
|
BereidingBak de levertjes kort en snij ze klein.Bak het spek knappend, haal uit de pan en verkruimel. Fruit in het vet ui en champignons. Meng nu lever, spek, ui, champignons, gehakt, ei, beschuit, knoflook en dambal en ½ zakje escargotkruiden (event.zout), vorm 4 ballen en bak ze. Neem uit de pan, doe bloem bij de bruine boter en voeg zoveel melk toe tot een gebonden saus ontstaat. Maak af met room, de rest van de escargotkruiden en een scheutje Pernod. |
Home > Recepten