Home > Recepten

Lamsvleesreepjes met gekruide tomatensaus

400 g lamsvleesreepjes

2 lepels bloem

1 fijngehakt uitje

1/2 zeer fijngehakte rode en groene paprika

2 lepels shoarmakruiden

2 a 4 lepels olijfolie

1 dl rode wijn

1 dl bouillon

3 lepels rode variatiesaus

3 lepels majoraan



variatiesaus bestaat niet meer (?), maar een rode basissaus in poedervorm gaat ook.
  • Omschrijving recept: Lamsvleesgerechten; Sausjes
  • Bron: Wilma

Bereiding

Schep de bloem door de reepjes.

Bak de reepjes goudbruin in de olie.

Voeg de overige ingredienten, behalve de saus, toe.

Klop de saus glad volgens de gebruiksaanwijzing en roer het bij het vlees, laat binden.

Doe de majoraan erbij.

Notities

Lekker met Turks brood en tomaat-andijvie-olijvensalade.