Rista (Indiase gehaktcurry) |
|
500 g lamsgehakt of rundergehakt 1/2 theelepel fenegriek 2 theelepels ketumbar 2 theelepels chilipoeder 1 theelepel garam masala 1 theelepel zout ghee of boter 2,5 dl water 1,5 dl yoghurt 2 kruidnagels 1 kardamompeul 1/2 cm gemberwortel 1/2 vleesbouillonblokje amandelschaafsel |
|
BereidingMeng 500 g lams- of rundergehakt met ½ theel. fenegriek, 2 theel. ketumbar, 2 theel. chilipoeder, 1 theel. garam masala en 1 theel. zout, maak kleine balletjes en bak ze in ghee of boter.Voeg 2 ½ dl water, 1½ dl yoghurt, 2 kruidnagels, 1 kardamompeul, ½ cm gember en ½ vleesbouillonblokje toe en sudder 30 minuten. Garneren met geroosterd amandelschaafsel. |
Home > Recepten