Rosbief met oesterzwam, veldsla en aardappelpuree |
|
75 g oesterzwammen 1/2 pakje aardappelpuree Maggi 1,5 dl melk zout 1/2 theelepel kerrie 25 g boter 75 g veldsla vinaigrette 4 lapjes rosbief a 50 g |
|
BereidingSnij de oesterzwammen in reepjes.Maak de aardappelpuree met 1.5 dl melk, 2 dl water en zout volgens gebruiksaanwijzing. Roer de kerrie erdoor. Verhit de boter in een grote koekenpan en roerbak de oesterzwammen 3 minuten. Verdeel de veldsla over 2 borden. Sprenkel de vinaigrette erover. Schep de aardappelpuree en oesterzwammen ernaast. Bak in het achtergebleven bakvet in de koekenpan de rosbieflapjes 1 minuut, halverwege keren, en schep naast de oesterzwammen. |
Home > Recepten