Home > Recepten

Rosbief met oesterzwam, veldsla en aardappelpuree

75 g oesterzwammen

1/2 pakje aardappelpuree Maggi

1,5 dl melk

zout

1/2 theelepel kerrie

25 g boter

75 g veldsla

vinaigrette

4 lapjes rosbief a 50 g
  • Omschrijving recept: Rundvleesgerechten; Paddestoelgerechten; Aardappelgerechten
  • Aantal Porties: 2
  • Bron: Allerhande

Bereiding

Snij de oesterzwammen in reepjes.

Maak de aardappelpuree met 1.5 dl melk, 2 dl water en zout volgens gebruiksaanwijzing. Roer de kerrie erdoor.

Verhit de boter in een grote koekenpan en roerbak de oesterzwammen 3 minuten.

Verdeel de veldsla over 2 borden. Sprenkel de vinaigrette erover. Schep de aardappelpuree en oesterzwammen ernaast.

Bak in het achtergebleven bakvet in de koekenpan de rosbieflapjes 1 minuut, halverwege keren, en schep naast de oesterzwammen.