Tortilla's met gemarineerd vlees/fajitas v.d.bbq |
|
Voor 8 stuks: zakje Fajita Seasoning Mix van El Rio 1 dl rode wijn of bier 500 g biefstuk in reepjes 2 gesneden jalapeñopepers uit een potje 1 ui in ringen 1 tomaat in stukjes 8 tortilla's tarwetortilla's |
|
BereidingVermeng de kruidenmix met de wijn of het bier en marineer het vlees hierin ± 2 uur.Bestrooi het vlees met de pepers, ui en tomaat en rooster het op de barbecue (zie *1). Verwarm de tortilla's op de barbecue (de tortilla's moeten soepel blijven). Schep het vlees op de tortilla's, schep er wat guacamole en salsa mexicana naast en eet de tortilla's zo uit de hand. *1 Kleine reepjes blijven niet zo makkelijk op een gewoon rooster liggen. Gebruik hiervoor eventueel een dubbelgevouwen stuk aluminiumfolie of een speciale aluminiumfolie-grillschaal, die u op het rooster legt. Of gebruik op het rooster een stuk heel fijn gaas. |
Home > Recepten