Vlees, Vietnamees gelakt (ook barbecue) |
|
1 lepel bloem 5 g bakpoeder 1 lepel sesamzaad 5 lepels ketjap 1 lepel vijfkruidenpoeder 1 lepel honing 2 tenen knoflook ve-tsin 1 theelepel azijn 1 kg mager varkensvlees of rundvlees |
|
BereidingMeng 1 lepel bloem, 5 g bakpoeder, 1 lepel sesamzaad, 5 lepels ketjap, 1 lepel vijfkruidenpoeder, 1 lepel honing, 2 tenen knoflook (geperst), ve-tsin en 1 theel. azijn en marineer hierin 1 kg mager varkens- of rundvlees waarin gaatjes zijn geprikt, of spuit de marinade erin met een injectiespuit.Gedurende 2 uur in de oven (stand 10) en na 1 uur elke 10 minuten bedruipen, of barbecue-en en bedruipen. |
Home > Recepten