Home > Recepten

Nachos-todos, Mexicaans

400 g gehakt

2 lepels tacokruiden

3 avocado's

4 lepels citroensap

3 vleestomaten

6 lente-uitjes

300 g tacochips

1 potje Hot Salsa Casa Fiësta

450 g geraspte belegen kaas

125 ml zure room
  • Omschrijving recept: Vleesgerechten; Borrelhapjes; Mexicaans
  • Aantal Porties: 12
  • Bron: Astrid Veltman

Bereiding

Schil de avocado's, verwijder de pit, snijd het vruchtvlees in stukjes en besprenkel het met citroensap.

Snijd de tomaten in stukjes en de lente-uitjes in smalle schuine ringetjes.

Verwarm de grill voor op de hoogste stand.

Doe het gehakt en de tacokruiden in een hete, droge anti-aanbakkoekepan en bak het al roerend op hoog vuur rul en gaar.

Leg de tacochips op één of meer grote ovenvaste glazen schalen tegen elkaar en verdeel er het gehakt, de tomaat, de uiringetjes, de stukjes avocado, de hot salsa-dip en de kaas over.

Laat de kaas onder de grill snel smelten.

Schep hier en daar een lepeltje zure room over de tacochips en serveer ze direct.