Home > Recepten

Kaascrèmesoesjes

100 g boter voor het deeg

2 dl water

zout

100 g patentbloem

4 eieren

300 g geraspte belegen kaas

250 g roomboter voor de vulling

slagroom

zout

peper

aroma

worcestershiresaus
  • Omschrijving recept: Kaasgerechten; Borrelhapjes
  • Bron: Libelle/Krasnapolsky

Bereiding

Breng boter, water en iets zout aan de kook. Dan het bloem erbij tot het deeg van de bodem loslaat en rustig één voor één de eieren erbij. Beboter de bakplaat en spuit kleine bolletjes, bak op 200° ca.20 minuten.

Vulsel: roer de boter tot die wit is. De meeste kaas erbij en iets slagroom erbij roeren. Op smaak brengen met peper, zout, aroma en Worcester.

Vul hiermee de soesjes, doe ook wat vulsel op de soesjes en doop dit in de geraspte kaas.