Italiaanse bol 'antipasto' |
|
1/4 courgette 2 tomaten Tasty Tom 2 theelepels Italiaanse keukenkruiden zout peper 2 lepels groene pesto 4 artisjokharten 2 Italiaanse bollen 1 bakje rucola |
|
BereidingSnij courgette en tomaten in dunne plakjes. Verhit de olie in grill- of koekenpan en grill de courgette 1 minuut, keer halverwege. Bestrooi met peper, zout en kruiden. Laat op keukenpapier afkoelen.Bestrooi de tomaten met zout en peper. Snij de artisjokbodems in plakjes. Halveer de bolletjes en besmeer de helften met pesto. Knip de rucola boven een kom. Bestrooi de onderste helft van de bollen met een deel van de rucola, leg de tomaat, artisjok en vourgette dakpansgewijs erop. Bestrooi met de rest van de rucola en leg de bovenste helft van de bollen erop. |
Home > Recepten