Stokbrood gevuld met krabmousse |
|
200 g Noorse garnalen 450 g magere kwark 1/2 komkommer 3 blikjes krab van elk 170 g 125 ml crème fraîche 3 takjes peterselie zout peper 1 groot wit stokbrood |
|
Bereiding(Voorbereiden kan 1 dag van tevoren):Schep de kwark in een zeef en laat 1 uur uitlekken. Schil de komkommer, halveer in de lengte en verwijder het zaad, snij de komkommer in kleine blokjes. Giet de krab af en snij heel fijn. Schep uitgelekte kwark, krab en crème fraîche door elkaar, knip de peterselie erboven fijn en schep komkommer en garnalen erdoor. Op smaak brengen met peper en zout. (Op de dag zelf): Snij het stokbrood overdwars door, schep het kruim eruit tot 1 cm van de rand en vul de helften met de mousse. Druk voorzichtig op elkaar zodat er weer een heel stokbrood ontstaat. verpak in alufolie en leg 2 uur in de koelkast. (Serveren): snij met een scherp broodmes in 16 plakken van ca. 2½ cm dik en leg op een schaal. |
Home > Recepten