Marmercake, Belgisch |
|
200 g boter 4 eieren 250 g cakemix vanille 3 lepels melk 250 g cakemix kruiden 1 lepel honing 2 theelepels koekkruiden 1 lepel bruine suiker 1 theelepel kaneel 2 lepels poedersuiker |
|
BereidingVerwarm de oven voor op 150°C.Klop 100 gr boter romig met 2 eieren, de vanillecakemix en 2 eetlepels melk. Klop ± 4 minuten door en schep het beslag dan in de vorm. Klop de rest van de boter romig met 2 eieren, de kruidencakemix, 1 eetlepel melk, de honing, de koekkruiden en de bruine suiker. Klop ± 4 minuten door en schep ook dit beslag in de vorm. Bak de cake in de oven in 65-75 minuten goudbruin en gaar. Laat hem op een rooster afkoelen en bestrooi hem met de kaneel en de poedersuiker. BenodigdhedenVoor een cakevorm van 1.5 liter. |
Home > Recepten