Home > Recepten

Goulash, snelle

(2 personen)

200 gr bieflappen

20 gr boter

1 ui

1 rode en 1 groene paprika

1/2 bakje champignons

zout, peper

1 theelepel paprikapoeder

1 blikje tomatenpuree
  • Omschrijving recept: Rundvleesgerechten
  • Aantal Porties: 2
  • Bron: Astrid Veltman

Bereiding

Snijd het vlees in stukjes en bak die in de boter snel bruin. Pel de uien en snijd ze in stukjes.

Maak de paprika's schoon en snijd ze in blokjes.

Voeg de ui en paprika's toe en bak alles al omscheppende 5 minuten.

Voeg zout, peper en paprikapoeder toe en laat alles op een zacht vuurtje met een deksel op de pan 15 minuten stoven.

Doe de tomatenpuree in de pan en laat alles nog eens 5 minuten stoven.

Notities

Dien de goulash op met rijst, macaroni of stokbrood.