Vleesrolletjes met tomatensaus, gevuld |
|
4 varkensfiletlapjes 150 gr zout, versgemalen zwarte peper verse basilicum 1 theelepel groene peperkorrels (potje) 2 takjes peterselie bakboter 1 pakje tomato frito (Heinz) 1 eetlepel slagroom |
|
BereidingSla het vlees tussen plasticfolie platter, wrijf het in met zout en peper naar smaak en laat dit 5 minuten intrekken.Snijd voor de vulling zoveel basilicumblaadjes in reepjes, dat het 4 volle eetlepels zijn en schep dit om met de peperkorrels en de fijngeknipte peterselie. Verdeel dit over het vlees en rol het vlees strak op (vouw hierbij de zijkanten iets naar binnen, zodat de vulling er niet uit loopt) en zet het met keukengaren vast. Braad de rolletjes in de verhitte boter rondom aan en schenk er de tomato frito bij. Laat het vlees in 20 minuten gaar worden. Roer de slagroom door de saus. Serveer de rolletjes met de saus en garneer met basilicumblaadjes. NotitiesLekker met spaghettini (fijne spaghetti) en veldsla met vinaigrette. |
Home > Recepten