Home > Recepten

Kroepoek Met Garnalen

1 stengel bleekselderij

1 bosuitje

100 g roze garnalen

1 theelepel citroensap

2 lepels knoflooksaus of kerriesaus

1/2 theelepel sambal oelek

1 zak borrel kroepoek

4 takjes peterselie
  • Omschrijving recept: Borrelhapjes
  • Bron: elizabeth_b (Smulweb)

Bereiding

Schil en was de bleekselderij en snijd de stengel in heel kleine blokjes. Snijd het bosuitje in ringetjes. Schep in een kom de garnalen, bleekselderij, bosui, citroensap, knoflook- (of kerrie-)saus en sambel door elkaar.

Laat de salade minstens een half uur in de koelkast staan, zodat de smaak zich goed kan ontwikkelen. Zoek 20 mooie holle stukjes kroepoek uit en schep de garnalensalade erop.

Garneer met toefje peterselie en direct serveren.