Home > Recepten

Caramel-ananas met kokosroom

Besprenkel 1 in dunne plakken gesneden ananas met 3 eetlepels rum, ½ theelepel nootmuskaat en poedersuiker en laat dit een half uur staan.

Laat de ananas daarna in enkel seconden onder een hete grill lichtbruin worden.

Klop 2 1/2 dl crème fraîche met 2 eetlepels kokos en 2 zakjes vanillesuiker lobbig en giet dit mengsel over de ananas.
  • Omschrijving recept: Nagerechten
  • Bron: Astrid Veldman

Bereiding

Besprenkel 1 in dunne plakken gesneden ananas met 3 eetlepels rum, ½ theelepel nootmuskaat en poedersuiker en laat dit een half uur staan.

Laat de ananas daarna in enkel seconden onder een hete grill lichtbruin worden.

Klop 2 1/2 dl crème fraîche met 2 eetlepels kokos en 2 zakjes vanillesuiker lobbig en giet dit mengsel over de ananas.