Russisch ei 1 |
|
200 gr kabeljauwfilet 200 gr aardappelen 150 gr doperwten 150 gr worteltjes 100 gr garnalen gehakte peterselie zout en peper mayonaise remouladesaus 4 gekookte eieren |
|
BereidingSchil de aardappelen, was ze en snijd ze in lange smalle reepjes.Kook ze in water met zout net gaar en laat ze na het afgieten afkoelen. Kook de visfilet gaar in water met zout en peper met iets citroensap. Snijd de worteltjes ook in lange smalle reepjes en vermeng ze dan met de doperwten. Doe de helft van de garnalen erdoor. Roer er een beetje mayonaise en zout en peper door. Voeg nu de aardappelen toe aan de kleingesneden vis. Maak van de salade en soort ondergrond op de borden, waarop de halve gekookte eieren gezet worden. Schep de remouladesaus over de eieren. Garneer de salade met sla, ei, tomaat, komkommer, sardines, garnalen, worteltjes, doperwten en zilveruitjes. |
Home > Recepten