Kerriekip met fruit |
|
400 gr kipfilet boter zout 1 el kerriepoeder 1/2 el paprikapoeder 2 uien 1 teentje knoflook 1 groene paprika 150 gr champignons 50 gr rozijnen 1 klein blikje ananasschijven 2 bananen 50 gr pinda's zonder vliesje |
|
BereidingSnijd de kipfilet in kleine stukjes en bak hem in boter goudbruin.Strooi er wat zout, kerriepoeder en paprikapoeder over. Snipper de uien en het teentje knoflook en fruit ze mee. Maak de paprika schoon en snijd hem in blokjes, snijd de champignons in plakjes en laat alles, onder af en toe omscheppen, 25 minuten op een laag vuur pruttelen. Snijd de ananas in stukjes en de banaan in plakjes en schep die met het ananasnat en de pinda's bij het vlees. Laat alles nog 5 minuten pruttelen. NotitiesServeer met witte rijst. |
Home > Recepten