Home > Recepten

Kerriekip met fruit

400 gr kipfilet

boter

zout

1 el kerriepoeder

1/2 el paprikapoeder

2 uien

1 teentje knoflook

1 groene paprika

150 gr champignons

50 gr rozijnen

1 klein blikje ananasschijven

2 bananen

50 gr pinda's zonder vliesje
  • Omschrijving recept: Kipgerechten
  • Bron: Astrid Veltman

Bereiding

Snijd de kipfilet in kleine stukjes en bak hem in boter goudbruin.

Strooi er wat zout, kerriepoeder en paprikapoeder over.

Snipper de uien en het teentje knoflook en fruit ze mee.

Maak de paprika schoon en snijd hem in blokjes, snijd de champignons in plakjes en laat alles, onder af en toe omscheppen, 25 minuten op een laag vuur pruttelen.

Snijd de ananas in stukjes en de banaan in plakjes en schep die met het ananasnat en de pinda's bij het vlees.

Laat alles nog 5 minuten pruttelen.

Notities

Serveer met witte rijst.