Home > Recepten

Macaroni met varkenvlees en ananas

1 pakje mix voor macaroni/spaghetti

300 gr varkensvlees in blokjes

zout, peper

50 gr boter

1 klein blik ananas in stukjes

1 grote gesnipperde ui

2 tomaten in stukjes

1 groene paprika in reepjes

350 gr macaroni
  • Omschrijving recept: Deegwaren
  • Bron: Astrid Veltman

Bereiding

Houd enkele stukjes ananas apart voor de garnering.

Meng de inhoud van het pakje mix met 1,5 dl heet water en laat de mix 10 minuten wellen.

Kruid het vlees naar smaak met zout en peper en bak het in de boter snel bruin.

Voeg de gewelde mix, ananas, ui, tomaat en paprika toe en smoor het geheel in een gesloten pan in ca 15 minuten gaar.

Bereid intussen de macaroni volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking, echter zonder zout toe te voegen.

Meng het vlees/groentemengsel door de macaroni en breng het geheel op smaak met zout en peper.



Serveer het gerecht in een voorverwarmde schaal en garneer deze met stukjes ananas.

Notities

Geef er een frisse salade bij.