Home > Recepten

Viscurry uit de magnetron

400 gr kabeljauwfilet

1 eetlepel citroensap

2 uien

100 gr crème fraîche

2 eidooiers

zout, peper, kerriepoeder

1 grote banaan

100 gr diepvries doperwtjes

peterselie
  • Omschrijving recept: Visgerechten
  • Aantal Porties: 2
  • Bron: Astrid Veltman

Bereiding

Was de vis onder de koude kraan, dep hem met keukenpapier droog en besprenkel met citroensap.

Snijd de uien in ringen en verwarm ze samen met de kabeljauw in een ingevette glazen schaal afgedekt 4 minuten op 50% (300 Watt).

Roer de crème fraîche met de eidooiers los en breng op smaak met zout, peper en kerriepoeder.

Snijd De banaan in plakjes.

Verdeel de banaan, de doperwtjes en de saus over de vis en laat de viscurry op 50% en afgedekt in 5 minuten gaar worden.

Bestrooi de visschotel voor het serveren met gehakte peterselie.