Champignon-hamtaart |
|
1 ui 200 g champignons 150 g ham boter worcestersaus 3 lepels bloem 2 tomaten 100 g feta 2 eieren 1 bekertje creme fraiche 1/2 dl melk |
|
BereidingDoe in een kom de taartmix, boter en ½ dl water. Kneed snel een soepel deeg en zet 15 minuten koel weg.Vet een springvorm van 22 cm in, rol 2/3 van het deeg tot een ronde lap zo groot als de vorm en bekleed de vorm ermee. Rol de rest uit tot een rechte lap, snij banen van 4 cm en bedek de wanden ermee. Hier en daar met een vork inprikken. Snipper het ui en snij de champignons in plakjes. Fruit het ui 5 minuten in de boter, bak de champignons 3 minuten mee en warm dan de ham mee. Wat Worcestersaus en bloem erbij. In de vorm doen. Snij de tomaten in plakjes en leg erop. verkruimel de kaas erover. Klop de eieren met de crème fraîche en de melk en schenk erover. Zet net onder het midden in een oven van 200° en bak 35-40 minuten. NotitiesKan ook als hoofdmaaltijd |
Home > Recepten