Home > Recepten

Filodeeghapjes met kruidenmousse

1 plak filodeeg

gesmolten boter

100 g mon chou

125 ml crème fraîche

1 bosui in ringetjes

zout

peper

enkele takjes koriander

4 geknipte blaadjes basilicum
  • Omschrijving recept: Hartig gebak
  • Aantal Porties: 12
  • Bron: Tip Culinair

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200°.

Snij uit het deeg 24 lapjes van 6 x 6 cm. Leg 2 lapjes verschillend op elkaar, bestrijk met gesmolten boter. Leg in de vormpjes en bak 7 minuten. Laat afkoelen

Meng Mon Chou, crème fraîche, helft van de bosui en de basilicum, breng op smaak met zout en peper en vul de bakjes ermee.

Garneren met de rest van de bosui en de koriander.

Benodigdheden

Gebruik 12 vormpjes van 4½ cm of een muffinvormpje