Kastanjechampignontaartjes |
|
4 plakjes bladerdeeg 125 g kastanjechampignons 1 prei 100 g gerookt spek in blokjes 80 g roomkaas met kruiden 1 ei 4 lepels slagroom peper zout olie om in te vetten |
|
BereidingSnij de champignons in plakjes.Halveer de prei in de lengte, snij de helften in smalle reepjes. Bak het spek in een droge hapjespan 3 minuten. Bak champignons en prei mee voor 5 minuten. Vet de vormpjes in en bekleed elk vormpje met een plakje deeg. Snij het deeg langs de randen weg en prik met een vork gaatjes in de bodem. Roer roomkaas, ei en slagroom door elkaar en breng op smaak met peper. Verdeel het champignonmengsel over de vormpjes en giet het kaasmengsel erover. Bak in 20 minuten goudbruin en gaar. NotitiesLekker met broccoliBenodigdhedenGebruik 4 aluminium taartvormpjes van 12 cm doorsnee |
Home > Recepten