Eierkoek, kruidig |
|
1/2 lepel olie 1 fijngesnipperde groene lombok 1 gehakt uitje 1 lepel gesnipperde koriander 4 geplette korianderzaden gemberwortel kurkuma zout 6 dooiers 5 lepels koud water 6 eiwitten olie |
|
BereidingMaak ½ lepel olie warm, doe er een fijngesnipperde groene lombok, 1 fijngehakt uitje, 1 lepel gesnipperd korianderblad, 4 geplette korianderzaden, wat gemberwortel, kurkuma en zout in, ±5 minuten zachtjes pruttelen.Klop 6 dooiers met 5 lepels koud water schuimig, voeg de afgekoelde kruiden toe. Klop 6 eiwitten heel stijf en spatel erdoor. Verhit wat olie en bak de massa op niet te hoog vuur, keren als het midden nog iets vochtig is en dan 1-2 minuten onder de grill gratineren. |
Home > Recepten