Kipterrine met kaas en artisjokken |
|
400 g kipfilet 200 g hüttenkäse 3 eieren 1 sneetje witbrood 400 g artisjok uit blik 1 plak Hollandse gatenkaas (75 g) zout peper |
|
BereidingBeboter de vorm.Pureer in de foodprocessor de kipfilet, Hüttenkäse en 2 eieren. Snij het brood zonder korst in stukjes, klop een ei los en schenk over het brood. Pureer apart in de foodprocessor de artisjokken, gatenkaas, zout, peper en het brood. Doe de helft van de kippuree in de vorm, druk goed aan, dan de artisjokpuree, dan de rest van de kippuree. Afgedekt 16-18 minuten op 350 watt verwarmen. Laat 10 minuten afgedekt staan. NotitiesServeren met 2 ½ dl Hollandaisesaus met 1/8 l slagroom erdoor.BenodigdhedenVoor een lamgwerpige vorm van 1 liter. |
Home > Recepten