Kabeljauw met kruiden, gestoofd, uit de magnetron |
|
1/2 zakje verse bieslook 3 takjes dragon 4 takjes peterselie 270 g kabeljauwfilet 1 lepel citroensap zout peper 3 lepels droge witte vermouth 20 g boter 1 zakje Hollandaise vissaus AH Variatie: gebruik als saus mosterd-vissaus |
|
BereidingKnip bieslook, dragon en peterselie in een kopje fijn.Besprenkel de kabeljauw met citroensap en bestrooi met zout en peper. Leg in de schaal en strooi de kruiden erover. Schenk de vermouth erover. Verdeel de boter in vlokjes erover. Zet de kabeljauw afgedekt 6-8 minuten op 525 watt. Laat 4 minuten nagaren. Meng vissaus en 3 lepels stoofvocht door elkaar en zet 1 minuut op 700 watt. Schep de vis met kruiden op 2 borden, schep de vissaus erlangs. NotitiesServeer met peultjes en pommes duchesses (aardappeltorentjes)Benodigdhedenlage magnetronschaal van 20 x 30 cm. |
Home > Recepten