Ku lu 'yuk' van vis (dan heet het ook anders…) |
|
1 blikje worteltjes 1 blikje ananasstukjes met vocht 1 groene peper in ringen 1.5 lepel maïzena 5 lepels azijn 2 lepels sojasaus 75 g lichtbruine basterdsuiker 3 lepels ananas-nat 100 g bakmeel 2 dl koude witte wijn 500 g kabeljauwfilet in blokjes citroensap zout peper |
|
BereidingMeng de worteltjes (in plakjes) met de ananas (bewaar het vocht) en de groene peper.Maak een sausje van maïzena, azijn, sojasaus, basterdsuiker en 3 lepels ananasnat. Maak een beslag van meel, zout en wijn. Dep de visblokjes droog, meng met citroensap, zout en peper, haal door het beslag en frituur. Breng het sausje met het ananasmengsel aan de kook en schenk er over heen. |
Home > Recepten