Suprêmes de brochet Dijonnaise (snoeksuprêmes) |
|
600 g snoekfilet vers vet spek 2.5 dl droge witte chablis 2 a 3 lepels marc of cognac 1 bouquet garni 3 gesnipperde sjalotten 250 g champignons 2 dl room of creme fraiche |
|
BereidingLardeer 600 g snoekfilet met reepjes vers vet spek.Marineer een nacht in 2 ½ dl droge witte chablis, 2-3 theel. marc of cognac, bouquet garni en 3 gesnipperde sjalotjes. Doe vis met marinade in een ovenschaal met 250 g champignons in plakjes. Zet een kwartier in de oven op 220° en bedruip regelmatig. Haal de vis eruit, laat het ongezeefde vocht 3-4 minuten in een pan inkoken. Doe 2 dl room of crème fraîche bij het vocht en kook tot saus. Haal het bouquet garni eruit en serveer over de vis. |
Home > Recepten