Home > Recepten

Tajine mqualli 2 (Marokkaanse gestoofde kabeljauw)

2 lepels olijfolie

1 theelepel cayennepeper

1 theelepel karwij

1 theelepel koriander

2 teentjes knoflook

5 lepels water

4 ponen of kabeljauw

olijfolie

saffraan

1 theelepel djahe

12 zwarte olijven

partjes citroen
  • Omschrijving recept: Visgerechten; Marokkaans

Bereiding

Meng 2 lepels olijfolie, 1 theel. cayennepeper, 1 theel. karwij, 1 theel. koriander, 2 teentjes knoflook en 5 lepels water, marineer hierin 6 uur 4 ponen of stukken kabeljauw.

Bak ze in olijfolie, giet de marinade erover en wat in koud water geweekte saffraan, 1 theel. djahé en 12 zwarte olijven.

Laat een kwartier zacht stoven.

Serveren met partjes citroen.