Duiveltjesvlees met hete boontjes en rijst |
|
300 g magere varkenslapjes of varkensfilet 6 lepels ketjap 6 lepels azijn 6 lepels tomatenketchup 2 theelepels sambal 2 lepels pindakaas nasikruiden Conimex 1 scheutje room 3 uien 250 g snijbonen 6 plakjes ontbijtspek rode peper als poeder 200 g champignons olie rijst |
|
BereidingVlees in stukjes snijden. Tomatenketchup + ketjap + azijn + sambal + nasikruiden mengen. Vlees toevoegen en ca. 6 uur laten marineren.Twee uien kleinsnijden en fruiten. Vlees (en marinade) toevoegen en een half uur laten sudderen. Champignons in schijfjes snijden, toevoegen en nog 15 minuten laten sudderen. Even voor opdienen room en pindakaas toevoegen. Gegaarde (gekookte) boontjes opbakken met de ui, rode peper (flink wat) en ontbijtspek. Rijst los erbij serveren. |
Home > Recepten