Home > Recepten

Moshari Lemonato (stoofvlees met citroen)

500 g gesneden stoofvlees

50 g boter

1 gesneden ui

1 citroen

3 wortelen

peterselie

laurier

water

zout

peper
  • Omschrijving recept: Rundvleesgerechten
  • Bron: Giselle Cassee

Bereiding

Maak het vlees schoon en droog het. Braad het in de boter (lamsvlees in olie) aan en haal het uit de pan.

Bak hierin de ui glazig, voeg het vlees erbij en giet het sap van de citroen erover. Voeg 1 dl. water en het laurierblad toe. Sluit de pan en laat het geheel sudderen totdat het vlees gaar is.

Maak intussen de wortelen schoon en snij deze in plakjes. Voeg deze met de kruiden naar smaak bij het vlees. Laat het geheel nog ongeveer 10 minuten sudderen tot de wortelen ook gaar zijn.

Maak het gerecht af met wat peterselie.