Biefstukschotel, roerbak |
|
400 g biefstuk in smalle reepjes 3 lepels cajunkruiden 50 g champignons in plakjes 2 paprika's in dunne reepjes 1 gesnipperd ui 300 g sperziebonen in stukjes van 3 cm 4 lepels olie 150 g meergranenrijst 4 dl vleesbouillon 1 lepel gehakte peterselie zout peper |
|
BereidingDe rijst gaarkoken volgens de verpakking.De wok voorverwarmen en de olie verhitten. Meng de reepjes biefstuk met de cajunkruiden. De vleesreepjes 3 minuten roerbakken en daarna de boontjes 2 minuten mee laten bakken. De champignons, paprika en de ui 2 minuten mee roerbakken. Roer er dan de gare rijst en de vleesbouillon doorheen, breng het geheel aan de kook, doorroeren en 10 minuten zachtjes laten stoven. Breng het gerecht op smaak met zout en peper en bestrooi het geheel met peterselie. |
Home > Recepten