Home > Recepten

Rosbief pot-au-feu, Thais

1 rijstbuiltje Uncle Ben's

2 lepels Thai Tom Yum van Home Gourmet

150 g fijngesneden rauwkost

50 g bamboescheuten

1 lepel citroensap

150 g dungesneden rosbief in reepjes

zout

1 lepel peterselie
  • Omschrijving recept: Rundvleesgerechten; Rjstgerechten; Thais
  • Aantal Porties: 2
  • Bron: Tip Culinair

Bereiding

Rijstbuiltje koken volgens gebruiksaanwijzing.

In pan 1/2 liter water aan de kook brengen. Soepmix erdoor roeren.

Toevoegen: rauwkost, bamboe scheuten en citroensap. Nog ± 8 minuten zachtjes koken. Rosbief toevoegen. Nog ± 2 minuten zachtjes koken.

Op smaak brengen met zout.

Over 2 diepe borden rijst verdelen. In midden soep en rosbief scheppen. Be strooien met peterselie.