Grand dessert (cake met bosvruchtensaus en ijs) |
|
4 roombotercakejes 4 lepels bosvruchtensaus 6 lepels crème de cassis 200 g cappucino-bavarois 4 sneeuwkransjes (koekjes) fruit naar keuze witte chocolade-ijs aardbeienijs slagroom munt |
|
BereidingPrik met een vork gaatjes in 4 roomboter cakejes. Maak 4 eetlepels bosvruchtensaus met 6 eetlepels crème de cassis warm op een matig vuur. Schenk de saus geleidelijk over de cakejes.Doe 200 gram cappucino bavarois in een spuitzak en spuit toefjes op 4 sneeuwkransjes. Fruit naar keuze in mooie plakken snijden. Op 4 grote borden de cakejes, sneeuwkransjes en het fruit schikken met 2 bolletjes witte chocoladeijs en 1 bolletje aardbeienijs. Garneer het grand dessert met slagroom en een takje munt. Dit is maar een suggestie. Gebruik uw fantasie! |
Home > Recepten