Tiramisu 10 |
|
1/2 dl espresso of sterke koffie 2 lepels koffielikeur of rum 12 lange vingers 2 eieren 50 g fijne suiker 250 g mascarpone cacaopoeder 4 lepels grofgeraspte bittere chocola |
|
BereidingMeng de koffie met de likeur of rum. Leg de lange vingersnaast elkaar in een lage schaal en sprenkel de koffie erover. Splits de eieren. Klop de dooiers schuimig met de suiker en klop de mascarpone erdoor. Klop de eiwitten stijf en spatel die voorzichtig door het mascarponemengsel. Lepel het mengsel over de lange vingers. Laat de Tiramisu minstens 4 uur afgedekt in de koelkast opstijven. Bestrooi de Tiramisu met cacaopoeder en strooi de chocolade erover. NotitiesEen traditioneel en overheerlijk toetje! Mascarpone met Lange Vingers.Let op: voorbereiding is maar een kwartier maar moet daarna nog 4 uur in de koelkast opstijven. |
Home > Recepten