Lasagne gevuld met baconreepjes |
|
150 g oesterzwammen 1 dunne prei 8 lasagnevellen 3 lepels olijfolie 100 g baconreepjes zout peper 1 lepel balsamico-azijn 1 lepel geraspte Parmezaanse kaas |
|
BereidingSnij de oesterzwammen in reepjes.Snij de prei in stukken van 5 cm, snij die in de lengte in reepjes. Breng ruim water met 1 lepel olie aan de kook en kook de lasagnevellen 10 minuten. Verhit de rest van de olie in de koekenpan en bak de oesterzwammen al omscheppend 4 minuten. Hou van de preireepjes 1 lepel achter, schep de rest en de bacon door de oesterzwammen en bak nog 2 minuten. Neem de pan van het vuur en roer de balsamico erdoor. Breng op smaak met zout en peper. Leg op elk bord 1 lasagnevel, schep op elk vel 1 lepel oesterzwammengsel, leg er weer een vel op, verdeel de rest van het zwammengsel erover. Strooi de achtergehouden prei en de Parmezaanse kaas erover. |
Home > Recepten