Lintmacaroni met spek, kaassaus en ei |
|
2 eieren zout 150 g groene lintmacaroni 150 g magere spekblokjes 4 tomaten 8 groene olijven met piment 2 lepels vinaigrettedressing 1 zakje roomsaus met bieslook (Knorr) 50 g Gorgonzola |
|
BereidingKook de eieren 10 minuten, laat afkoelen, grof hakken.Kook de lintmacaroni gaar volgens gebruiksaanwijzing. Bak op hoog vuur in de koekenpan de spekjes in 5 minuten krokant. Laat op keukenpapier uitlekken. Snij de tomaten en olijven in plakjes. Leg de tomaten dakpansgewijs over 2 borden en besprenkel met vinaigrette. Verdeel de olijven erover. Bereid de roomsaus volgens de verpakking en verkruimel de kaas erboven. Laat al roerend smelten. Schep de macaroni naast de tomaten, verdeel de saus erover en schep de spekjes en ei erover. |
Home > Recepten