Home > Recepten

Pasta met spinaziesaus

400 gr pasta

zout

1 eetlepel olijfolie

400 gr rundergehakt

250 gr champignons

maggi

peper

450 gr spinazie a la creme

80 gr verse roomkaas met kruiden

blikje maïskorrels 300 gr
  • Omschrijving recept: Deegwaren; Sausjes; Italiaans
  • Bron: Viva

Bereiding

Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes.

Ontdooi de spinazie.



Kook de pasta in ruim water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

Bak intussen het gehakt in 1 eetlepel olie al omscheppend bruin en rul.

Bak de champignons mee tot ze lekekr bruin zijn.

Breng alles op smaak met peper, zout en maggi.

Warm de spinazie mee en roer de kruidenkaas erdoor.

Schep vlak voor het serveren de mais door de saus en warm kort door.