Home > Recepten

Tortellini met champignons in roomkaassaus

250 g groene tortellini met champignonvulling

1 grote ui

1 bakje champignons

2 lepels olijfolie

1 teentje knoflook

1 dl melk

150 g roomkaas met verse kruiden

2 theelepels basilicum

2 takjes peterselie

zwarte peper
  • Omschrijving recept: Deegwaren; Paddestoelgerechten; Sausjes
  • Bron: Allerhande

Bereiding

Kook de tortellini gaar volgens gebruiksaanwijzing.

Snipper het ui. Snij de champignons in plakjes.

Verhit de olie en fruit de helft van het ui zachtjes 2 minuten. Pers de knoflook erboven uit. Voeg de champignons toe en bak ca.5 minuten tot het vocht is verdampt.

Roer melk, kaas en basilicum erdoor en laat al roerende de kaas zachtjes smelten. Laat ca.3 minuten pruttelen.

Giet de tortellini af en schep door de saus. Op smaak brengen met peper en zout.

Doe op de borden, knip de peterselie erover en maal er wat zwarte peper over.