Banaansalade, Creools |
|
gare rijst voor 4 personen 3 bananen in plakjes 1 lepel citroensap 1 rode appel in kleine stukjes 125 g witte druiven zonder pit 2 lepels gehakte walnoten 1 lepel sultanarozijnen 2 ananasschijven in kleine stukjes slabladeren 2 lepels klapper 4 lepels mayonaise voor de saus 2 lepels citroensap voor de saus 1/2 theelepel chilipoeder voor de saus 1/2 theelepel mosterdpoeder voor de saus |
|
BereidingMaak een saus van de mayonaise, het citroensap, chilipoeder en mosterdpoeder.Vermeng in een kom de gekookte rijst met de plakjes banaan, het citroensap, de appel, druiven, walnoten, rozijnen en ananas en roer er de saus door. Verdeel de slabladeren over een platte serveerschaal, rangschik de rijstsalade er mooi op en besprenkel met de gemalen kokos. Maak deze salade zo kort mogelijk voor het opdienen klaar. |
Home > Recepten