Salade met spekjes en knoflookcroûtons, gemengde |
|
4 tomaten 1 blikje maïs 150 g 400 g gemengde sla extra (AH) 100 g Danish Blue 100 g Thousand Islands Dressing 1 voorgebakken stokbrood 100 g ontbijtspek 4 lepels olie 2 teentjes knoflook |
|
BereidingSnij de tomaten in partjes. Giet de maïs af. Schep sla, tomaat en maïs door elkaar.Prak de kaas en roer de dressing erdoor, schenk over de salade. Snij het stokbrood in plakken van 2 cm dik. Knip of snij het spek in repen, bak het zachtjes knapperig in een droge koekenpan, schep op de salade. Doe olie bij het spekvet, pers de knoflook erboven uit. Voeg de sneetjes stokbrood toe en bak aan beide kanten zachtjes bruin. Serveer de salade apart met de stokbroodcroûtons. |
Home > Recepten