Krabsalade Montignac |
|
1 blik krab van 300 g 2 avocado's 4 artisjokken 2 stengels bleekselderij 1 kropsla 2 citroenen 1 dooier zonnebloemolie 1/2 lepel mosterd 4 lepels magere crème fraîche 2 theelepels gehakte peterselie zout peper |
|
BereidingMaak de artisjokbodems schoon, verwijder het hooi en besprenkel met citroensap. SNij in reepjes en kook 5 minuten in lichtgezouten water. Afspoelen met koud water en uit laten lekken.Maak bolletjes van het avocadovruchtvlees met een pommes-parisienne-boor. Besprenkel met citroensap. Snij de selderij in blokjes. Meng artisjok, avocado en selderij met de krab. Maak een mayonaise met de zonnebloemolie, dooier en mosterd en voeg de crème fraîche en peterselie toe, maak op smaak met zout en peper. Doe de saus over de krabsalade. |
Home > Recepten