Salade met gegrillde geitenkaas |
|
1 limoen 7.5 g koriander 2 lepels olijfolie 1/2 lepel witte wijnazijn 1 theelepel Zaanse mosterd 1 teentje knoflook 1 theelepel kappertjes zout peper 1 krop lollo rosso 1 struikje witlof 2 sneetjes bruinbrood 2 plakjes Bettine Blanc a 75 g |
|
BereidingVerwarm de grill voor op de hoogste stand.Rasp dun de schil van de limoen, pers de limoen uit. Houd 2 takjes koriander achter en knip de rest fijn. Meng olie, limoensap, azijn en mosterd tot een sausje, pers de knoflook erboven. Schep kappertjes, geraspte limoenschil en koriander erdoor en breng op smaak met zout en peper. Scheur de lollo rosso in grove stukken en verdeel over 2 borden. Neem 6 blaadjes van de witlof (de rest wordt niet gebruikt) en leg op elk bord 3 blaadjes. Rooster het brood en steek 2 rondjes uit het brood, leg de kaas erop. Zet 10 cm onder de hete grill en laat in 3 minuten wat smelten en lichtbruin kleuren. Leg op het bord en garneer met een koriandertakje. Benodigdhedenrond uitsteekvormpje van 10 cm doorsnee |
Home > Recepten